MEET THE CHEERLEADER: RHONEÉ

Roztleskávačku dělám od prváku na střední. Když mi bylo kolem dvaadvaceti, dala jsem si na chvilku pauzu, ale pak jsem se k tomu zase vrátila. V Ben-Gals jsem teď druhým rokem. První rok jsem každý den dojížděla tři hodiny. Nejsem sice žádná velká řidička, ale neměla jsem problém trávit tolik času cestováním. Tak moc jsem chtěla roztleskávat.
V té době jsem rozhodně ještě neměla dost zkušeností. O některých věcech co roztleskávačky musí umět jsem nikdy předtím ani neslyšela a když jsem se o to místo hlásila, ani mě nenapadlo, že by mě opravdu mohli vzít. Talentovky jsem ale zvládla velice dobře, všechna ta příprava a trénink se evidentně vyplatily.
Byla jsem štěstím bez sebe. Není moc lidí, co by o sobě mohli prohlásit, že dělali roztleskávačku v NFL, takže to beru tak, že na sebe můžu být pyšná. Má to i svoje mouchy – třeba ta rtěnka, kterou používáme, má naprosto příšernou barvu – ale ty jsou zanedbatelné.
Mám titul bakaláře z chemie a zrovna jsem dodělala magistra ve veřejném zdravotnictví. Je mi 32 let, všem ale říkám, že člověk má jen tolik let, na kolik se cítí. S přítelem jsme se seznámili, když mi bylo 14 a jemu 16. Nikam jsme nespěchali, zasnoubili jsme se v roce 1998. O ruku mě požádal v Paříži, u Eiffelovky. Říkala jsem si, "To se mi snad zdá, ať mě někdo štípne." Bylo to kouzelné.
Když teď tak přemýšlím, už docela dlouho se podobně romanticky neprojevil. Měl by s něčím zase rychle přijít nebo mu to hezky spočítám. Potíž je v tom, že kvůli práci jezdí každou chvíli do Chicaga a tudíž se moc nevídáme. Že to tak je a že spolu nemůžeme trávit víc času mně dost vadí, ale co naděláme. Za současné situace můžeme být rádi, že vůbec vyjdeme s penězi a jeho výplatu nutně potřebujeme. Jak se říká, občas si člověk nemůže moc vybírat.
V Kentucky jsou roztleskávačky za hvězdy. Všichni je znají a každá malá holčička sní o tom, že jednou bude roztleskávačkou nějakého týmu v NFL. Takže pokud holka z maloměsta jde na konkurs a tam uspěje, je to naprostá bomba. Proto nebylo zas takovým překvapením, že jsem se objevila na první straně našeho místního plátku.
Loni jsem taky byla Miss Listopad v kalendáři Ben-Gals, což je velká čest. Všichni říkají, že na těch fotkách vypadám moc hezky. Mám tam na sobě takový malý dres, který předtím rozstříhali a udělali z něj plavky. To prý chlapi mají rádi a já s tím nemám problém.
Popravdě řečeno mi ale moc nešlo tvářit se sexy. Platí tam instruktora, který učí, jak toho pohledu docílit. Dělá se to tak, že předstíráte, že jste na někoho hrozně naštvaní. Mě ale nenapadl nikdo, na koho bych byla naštvaná, a tím pádem to šlo ztuha. Tento rok se tak napolovic usmívám, to mi jde přirozeněj.
Doma mi všichni říkali, že taky chtějí kalendář. Neřekla jsem sice moc lidem, že ho mám, ale nějak se to rozneslo. Dopadlo to tak, že jsem domů musela přivézt asi 300 kalendářů. Lhala bych kdybych tvrdila, že není příjemné, když za vámi lidi chodí a říkají vám, že vám fandí. Lichotí mi, když slyším, že jsou na mě pyšní.
Na druhé straně bych ale ocenila, kdyby mi to říkali už předtím, než jsem to někam dotáhla. V době, kdy jsem se ještě trápila a nějaké to povzbudivé slovo by se mi velice šiklo, tehdy jsem nic podobného nezaslechla. Ale nemám to nikomu za zlé, to zase ne. Tak to prostě na světě chodí.