MEET THE CHEERLEADERS: SARAH

Pracuju pro Pepsi. Musím být v podstatě nepřetržitě na telefonu, což je šílený stres. Když někde dojde Mountain Dew a oni ji zrovna mají mít ve slevě, zavolají mi, abych jim tam obratem pár kusů přivezla. Očekává se ode mě, že praštím s tím co zrovna dělám a okamžitě vyrazím řešit situaci. Občas mně to jde pěkně na nervy, ale nějak se holt vydělávat musí.
Se Shannon jsme kamarádky odjakživa. Kamarádíme se vlastně od našeho prvního setkání, to bylo ještě na střední. Hned jsme si porozuměly, bylo to jako potkat ztracené dvojče. Dokonce jsme se navzájem hecovaly ohledně přihlášky na konkurs na roztleskávačku. Jak jde o roztleskávání, jsme obě velice soutěživé. Pořád se navzájem štengrujeme a snažíme se jedna druhou překonat a zvyšujeme si navzájem laťku a tak různě. Jinak jsme ale pohodové holky, všechno bereme v klidu.
Lidi mají dojem, že roztleskávačky jsou divné a já se jim ani nedivím. Spousta holek, když se s nimi bavíte, působí jako úplná trdla, ale ono to tak ve skutečnosti není. Pokud je člověk rozlítaný a neumí se zatnout, tak tady moc dlouho nevydrží. Taky musíte být připraveni pro to něco obětovat a dokázat se bleskově přepnout na potřebnou vlnovou délku, což ne každý dokáže.
Třeba se stane, že vás nějaký kluk pozve na rande na středu večer a vy mu musíte vysvětlit, že nemůžete jíst ani pít, protože další den nesmíte překročit určitou hmotnost a kdybyste si vyrazili z kopýtka, tak vás to úplně vykolejí. Někteří kluci to chápou, ale jiní se chovají jak malá děcka. Obvykle nakonec řeknu, "Poslyš, nevadilo by, kdybychom to nechali až na pátek večer? Tím pádem budu mít čtyři dny na to, abych zase zhubla."
Sledovala jste nás jak trénujeme v těch šortkách a vršku od plavek. Viděla jsem, jak se na nás díváte. Byla jste z toho docela zaražená, muselo vám to připadat nesmyslné, že? Proč nás proboha nutí tohle oblečení nosit i na tréninku? To proto, aby mohli zkontrolovat, jak na tom jsme s fyzičkou. Stoupnou si přímo před vás s deskami a měří vás a tak. Žádné z nás se to pochopitelně moc nelíbí, protože je to ponižující, ale nejspíš to tak musí být.
U roztleskávání jde hlavně o osobní kouzlo, hezkou postavu a dokonalou připravenost. Lidi vás posuzují podle toho jak vypadáte, od toho se odvíjí jestli uspějete nebo pohoříte. Člověk nesmí ani na moment polevit. Nemůžete si prostě dovolit z toho ani na moment vypadnout. Byly tu holky, co na sebe na chvilku přestaly dávat pozor – brzo nato skončily.
Tento měsíc zatím probíhá docela dobře. Semtam jsem trošku přibrala, ale co přiberu to zas bez problémů shodím, takže si tím nelámu hlavu. A jenom pro informaci, tohle není moje obvyklá barva kůže, za normálních okolností jsem spíš bledá. Včera jsem ale šla do solárka, proto jsem teď takhle opálená. Takže, je to všechno?